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영양 정보
Salumi House는 왜 전통적인 재료와 방법을 고집하여 프로세싱 되지 않은 살라미를 만들까요? 이유는 간단합니다.
전통적인 재료와 방법은 더욱 건강하고, 자연스러우며, 독특한 맛을 선사하기 때문입니다.
알고 계셨나요? 가공된 고기(즉, 나트륨 아질산염/아질산염, 소르빈산 칼륨 등으로 화학적으로 변형된 고기), 특히 가공된 델리미트는 대장암과 연관이 있다는 연구 결과가 있습니다.
현재 저희는 국내 델리 분야에 전통적인 방법으로 고기를 숙성시키는 극소수의 전통 제조업체 중 하나입니다
전통적인 자연 숙성의 과정에는 많은 노력이 들어갑니다. 엄선된 향신료, 허브, 천일염, 신선한 고기 부위를 사용하여 경기도 지평면에서 직접 국내생산하고 있습니다.

Why do we insist on using traditional ingredients and methods at Salumi House to provide unprocessed salumi?
Did you know:
Processed meat (where the meat has been modified through chemicals ie sodium nitrite/nitrate, potassium sorbate etc) especially processed deli meats has been linked to bowel cancer?
Compared to other salami and sausages in the Korean deli market, we seem to be the only artisanal maker of such items using traditional methods of curing meat.
It is a laborious process and because we cure naturally, we invest in high quality ingredients. Real spices, real herbs, sea salt, fresh cuts of meat and technique help us create domestically produced artisanal deli products.
Handmade in Jipyeong-myeon.
원재료 목록 및 제품 비교
Scroll down for ingredients list & Product comparisons
Ingredients
신선한 허브와 말린 허브
Fresh and dried herbs
캐러웨이 씨앗
Caraway Seed
국내산 고추 & 카이엔 고추
Fresh and/or powdered chilli and cayenne
통 육두구
Whole nutmeg
국산 돼지고기
Korean Pork
호주산 소고기
Australian Beef
파프리카 - 스페인산 및 헝가리산
Spanish & Hungarian Paprika
회향 씨앗
Fennel Seed
마늘, 양파, 생강
Garlic, onion and ginger
신선한 빵가루
Fresh Breadcrumbs
**영국식 소시지
**English Bangers
Mace
메이스
100% 소금
100% salt
모든 돼지고기 제품에 국내산 고기만 사용합니다. 어깨, 목, 뒷다리 등의 부위를 직접 매 생산일자마다 당일 구매하여 신선하게 갈아서 사용합니다.
We only use domestically sourced meat for all pork products. We buy whole cuts (shoulder, neck, hind leg) and grind the meat ourselves, fresh every time we make a new batch of items.
소고기가 포함된 살라미도 생산됩니다. Burners경우는 소고기와 돼지고기의 3:1 혼합 비율입니다. 저희는 국내산 소고기보다 지방 함량이 낮고 넓은 방목 환경에서 자란 호주산 소고기를 사용합니다.
We offer a few salami that contain beef, in particular our Burners which are a 3:1 mix of beef and pork. We choose to use Australian beef for the lower fat content compared with domestic beef as well as the wide open grazing environment Australian cattle experience.
100% 순수 천일염 또는 100% 순수 '히말라야 핑크 솔트'(큐어 에이전트인 '핑크 솔트'와 다릅니다)
100% pure sea salt or 100% pure Himalayan Pink Salt (not "Pink Salt" aka curing salt)
정통 스페인산 및 헝가리산 파프리카를 사용하며 국내산 대체품은 없습니다. 한국 고추와 유사한 건강식품이나 독특한 향은 차이가 있습니다.현재 단맛, 매운맛, 훈제 등 다양한 종류의 파프리카를 사용하 있습니다.
Authentic Spanish and Hungarian paprika, no substitutes. Containing similar health benefits to Korean chilli, the flavour of each paprika is very unique. We use several varieties of paprika including, sweet, hot and smoked.
이탈리아에서 수입된 회향(펜넬) 씨앗은 이탈리아 스타일의 살루미와 소시지에 최고의 향을 더해줍니다. 회향 씨앗에는 효소 활성화, 신진대사, 세포 보호, 뼈 형성, 혈당 조절, 상처 치유에 중요한 미네랄인 망간이 포함되어 있습니다. 또한, 회향 씨앗은 칼륨, 마그네슘, 칼슘 등 뼈 건강에 중요한 다른 미네랄도 포함하고 있습니 다.
Imported from Italy, it is often fennel seed that give Italian style salumi and sausages its delicious aroma. The seeds contain the mineral manganese, which is important for enzyme activation, metabolism, cellular protection, bone development, blood sugar regulation, and wound healing ). Aside from manganese, fennel contain other minerals vital to bone health, including potassium, magnesium and calcium
캐러웨이 씨앗은 살라미와 소시지에 즐거운 향기와 맛을 더해주는 또 다른 향신료입니다. 섬유질과 항산화 물질이 풍부하며, 과학적 연구에 따르면 캐러웨이는 체중 감량에도 도움을 준다고 합니다.
Caraway seed is another spice that gives salami and sausage an enjoyable fragrance and taste. High in fibre and antioxidants, scientific research suggest that caraway also assists in weight loss.
지평면의 농장이 아닌 정원에서 무농약으로 재배한 고추를 소량으로 수확하여 건조합니다. 비수기에는 국내산 고추와 고추가루를 사용합니다. 또한 필리핀의 카이엔 고추의 독특한 풍미를 사용한 제품도 있습니다.
We grow our on chilli in Jipyeong-myeon which is insecticide free which we pick and dry in small batches as its grown in more of a garden rather than a farm. When out of season, we use domestically produced chilli including powder. We also include Filipino cayenne pepper which has its own distinct qualities.
육두구는 노화와 암, 심장병, 간 질환과 같은 심각한 질병을 예방하는 데 도움을 주는 강력한 항산화제의 풍부한 공급원입니다. 육두구 오일은 여러 치과 제품에 사용됩니다.
사용 용도에 따라 생 허브와 말린 허브를 혼합하여 사용합니다. 여기에는 타임, 오레가노, 세이지, 마조람, 로즈마리, 타라곤, 월계수 잎, 바질이 포함됩니다. 각 허브는 콜레스테롤 저하, 면역력 증진, 항산화 효과 등 다양한 건강상의 이점을 가지고 있습니다.
Nutmeg is a rich source of antioxidants, which help protect against the signs of aging and serious conditions such as cancer, heart disease, and liver disease. Nutmeg oil is used in several dental products
We use a mix of fresh and dried herbs, depending on the use. This includes thyme, oregano, sage, marjoram, rosemary, tarragon, bay leaf and basil. Each herb has its own health benefits including lowering of cholesterol, immunity boosting and antioxidant effects.
We use domestic fresh garlic in all Salumi House products, including bulbs grown in Jipyeong-myeon. In addition, 100% pure garlic, onion and ginger powder is also used.
Salumi House 제품에는 모두 국내산 또는 지평면에서 재배된 마늘이 사용됩니다. 또한, 마늘, 양파, 생강 가루는 100% 순수한 인도산을 사용합니다.
영국식 소시지는 전통적으로 신선한 빵가루를 첨가합니다. 왜일까요? Bangers는 BBQ 소시지보다 두꺼워야 하며, 잘랐을 때 탱글탱글하고 육즙이 풍부해야 하기 때문입니다. 저희는 신선한 빵을 직접 건조 후 빵가루를 생산합니다. 또한 소세지의 재료로써 빵은 신중하게 엄선됩니다. 실제로 데부분의 경우 직접 빵을 만들 정도로 신중합니다!
English Bangers traditionally use fresh breadcrumbs in the mix. Why? Bangers should be thicker than BBQ sausages, plump and juicy when you slice it. We use fresh bread, dry and crumb it ourselves. And we are very selective with our bread choices because the ingredients of the bread become ingredients of our sausage. In fact, we are so selective that we also make our own bread!
전통적인 bangers의 특별한 재료인 메이스는 소화불량과 팽만감을 예방할 수 있으며, 소화 시스템과 체내 혈액순환을 개선할 수 있습니다. 또한 신장 보호 능력으로 알려져 있으며, 신장 결석 예방에 도움을 줄 수 있습니다.
A very special ingredient in traditional bangers, mace can prevent flatulence and bloating as well as improve your digestive system and blood circulation in the body. It is also known for its renoprotective abilities and may prevent kidney stones.
지름길이 아닌 정도를 걷겠습니다
A journey well travelled involves no short cuts
대량생산이 아닌 수제품으로 소량생산
인공 첨가물과 방부제가 없는 좋은재료와 전통적 제조기술
유기적으로 만들어지는 자연 숙성균
경화제 없이 100%의 자연소금을 사용
프리미엄 고기를 직접 다듬고 잘라낸 후 장기간 숙성
국내산 원료외에 유럽에서 수입된 정통 향신료나 허브의 사용으로 생기는 독특한 맛과 향
전통적인 방법으로 발효,숙성 및 보관
[우리는 사용하지 않습니다]
착색료
아질산나트륨 ,보존료(발암유발)
화학소금 (폐질환 연관)
젖산제
곰팡이 배양제
자투리 고기
인공 유화제
소르빈산칼륨
곰팡이 억제제(숙성억제제)
Full curing and aging instead of mass production
Technique and ingredients instead of additives and preservatives
Organically occurring moulds
Only simple 100% sea salt as the curing component
Premium cuts of protein, cut by hand and ground in small batches
Each salumi and sausage achieves its unique aroma, colour and taste from authentic spices and herbs
Our products ferment, cure and age using traditional techniques and ingredients
We do NOT use
Colour additives
Sodium Nitrite - linked to cancers
Pink/Curing salt - linked to lung disease
Lactic acid agents
Mould culture agents
Off-cut meat
Artificial binding agents
Potassium sorbate - mould inhibitor
or anything even similar
Simple ingredients and time.
타제품과 비교해 보세요
We encourage you to compare
Salumi House
살라미 & 델리 미트
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국내에서 생산된 천연 케이싱(돼지 창자)을 사용한 살루미와 소시지.
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- 숙성에는 천일염 또는 히말라야 핑크 솔트만 사용하며, 적절한 온도와 숙성시간이 필요합니다.(Reserva 살라미는 5주부터, Grand Reserva는 최대 6개월, Vintage Grand Reserva는 최대 1년)
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- 완전 숙성제품으로써 바로 드실 수 있습니다. - 좋은 고기, 향신료, 허브 및 와인이 최고의 비율로 자연 발효되어 천연 젖산을 만듭니다.
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유럽에서는 살라미의 자연 발생되는 좋은 곰팡이는 발효와 숙성의 결과로써 높게 평가됩니다. 또한 살라미의 감칠맛을 더합니다.
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통고기로 만든 살루미의 경우, 곰팡이 성장을 늦추기 위해 후추를 사용합니다.
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색소를 첨가하지 않고 숙성 기간과 사용된 향신료(또는 허브)에 따라 자연적으로 발생하는 색상은 제품마다 다를 수 있습니다.
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슬라이스 된 제품은 수제로 만들어지고 잘라지며 크기나 모양이 다를 수 있습니다.
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설탕이나 포도당은 전혀 사용하지 않습니다.
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모든 제품에는 소스가 첨가되지 않고, 정통 재료로만 맛을 냅니다.
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살루미와 소세지는 각각의 다른 질감과 향신료, 허브를 느끼실 수 있습니다.
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소세지의 조리시 수분과 유분이 나와 약간의 수축과 주름이 생기는데, 이는 화학 첨가물이나 특수가공 없이 속이 꽉 찬 소시지임을 나타내는 좋은 지표입니다.
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단백질 함양이 매우 높아 지중해식단/키토/팔레오 다이어트 등에 좋습니다.
학부모님: 색다른 허브와 유산균으로 아이들의 미각을 발달시키고 유럽식 정통 소세지와 살라미를 유럽여행 전에 경험시켜 주세요.
시장의 다른 제품들은 어떨까요?
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콜라겐, 셀룰로오스 또는 나일론 플라스틱 케이싱 사용
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자연 숙성균 대신 인공 첨가된 숙성제는 델리 미트를 빠르게 숙성시키며 (최소 1.5주 소요), 짧은 숙성 시간에도 불구하고 제품에 붉은 색을 띄게 됩니다.
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숙성제 및 방부제 예: 아질산나트륨(암을 유발하는 화합물인 니트로사민 형성 가능), 질산나트륨(과도한 섭취는 고혈압, 관상동맥 질환, 심장마비 위험 증가), 아질산칼륨(아질산나트륨과 유사)
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인공 숙성제들은 여러 이름으로 불리고 있으며, 특히 건강상 않좋은 재료들: 아질산나트륨이 들어있는 핑크 솔트 (히말라야 핑크 솔트와 혼동하지 마세요). 프라하 파우더 No. 1 또는 2( 질산나트륨 및/또는 아질산나트륨 포함됌). 초석-솔트피터(질산칼륨 , 인스타큐어, TCM, 텐더 큐어 등)
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부분 숙성으로 인해 고기를 날로 먹을 수 없어 반드시 익혀야 합니다. 이는 보통 속성 제조의 징후입니다 (즉, 수제아님)
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원당, 포도당 또는 기타 감미료를 사용하여 발효됨
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젖산(예: 유산균,락토바실러스) 첨가제 등을 인공적으로 첨가하여 발효됨
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살라미 껍질에 인공적으로 곰팡이 배양제를 분무
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장기보관을 위해 살라미의 속배합 자체에 곰팡이 억제제 사용. 소르빈산칼륨이 그 예
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짧은 숙성 시간과 부족한 향신료를 가리기 위한 색소 첨가제 사용. 노란색 및 빨간색 색소 포함 가능
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고기의 질감이 부족한 살라미와 소시지. 이는 과도한 가공, 낮은 품질의 고기 사용, 수제작이 아닌 기계 혼합, 포도당 사용 및 물의 과도한 사용을 나타낼 수 있음
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풍미를 위한 추가 소스 사용 (보통 화학 조미료, 포도당, 방부제 등 포함)
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조리 시 유분(고기자체기름)이 나오지 않고 소세지가 많이 수축하고 주름이 생김-천연자연숙성이 아님
학부모님: 요즘은 가공육에 대한 많은 연구가 있는데, 앞서 언급한 숙성제와 방부제를 알아볼 필요가 있습니다. 일반적으로 포도당을 포함한 첨가제와 방부제가 들어있는 제품은(특히 소세지) 아이들의 건강에 않좋다고 알려져 있습니다. 좋은 식품정보는 가족의 건강한 식단을 만듭니다..
Salumi House
Salami & Deli Meats
- Domestically produced natural casings
(pig intestine) in both salumi and sausages
- Only plain sea salt or Himalayan Pink Salt is for curing, as well as temperature control and time (starting from 5 weeks for Reserva salami, up to 6 months for Grand Reserva, and up to 1 year for Vintage Grand Reserva)
- Full curing meaning that every product we produce can be enjoyed as is
- Naturally fermented, naturally occurring lactic acid from using correct ratios of protein, spices and herbs, wine
- For salami, naturally occurring mould which is a sign of correct fermentation and a healthy curing process. Healthy mould growth is highly valued in Europe. When eaten, gives an umami quality.
- For whole muscle salumi, pepper is used to reduce mould.
- Naturally occurring colour, dependant on spices or herbs used as well as the duration of the curing process.
- Slight product variation as we hand cut, hand mix, stuff and tie each salume.
- Absolutely no sugar or glucose is used.
- We do not add sauces to any of our products instead we rely on authentic ingredients to give flavour
- You can see the different textures, spices and herbs in both our salumi and sausages. This is traditional. This is handmade.
- When cooked, our sausages shrink and wrinkle a small amount, a good indicator of plump sausages with no filler or overprocessing
- Very high protein content
- Perfect for Mediterranean/Keto/paleo diets
Parents: Fantastic for children as food can broaden their experience and social network skills . Great to develop their tastebuds at a younger age as well as having the opportunity to enjoy real sausages and actual salami before they experience overseas travel.
WHAT ABOUT OTHER PRODUCTS ON THE MARKET?
Other Providers:
- Collagen, cellulose or nylon plastic casings
- Curing agents artificially added to rapidly cure deli meats (as little as 1.5 weeks). Also gives products red colour despite very short curing duration
- Examples of curing and preservative agents include sodium nitrite (can form cancer-causing compounds called nitrosamines), sodium nitrate (Excessive consumption of sodium nitrate, particularly, from processed meats can increase your risk for high blood pressure, coronary artery disease, and heart attack) and potassium nitrite (similar health effects as sodium nitrite, above)
- There are many names for such curing agents, especially as they are seen as highly undesirable:
Pink Salt (this is not to be confused with Himalayan Pink Salt). Contains Soldium Nitrite
Prague Powder no 1 or 2 - contains Sodium Nitrate and/or Sodium Nitrite
Saltpetre - Contains Potasium Nitrite
Instacure, TCM, Tender Cure and so on
- Partial curing meaning the meat is unsafe to eat raw and must be cooked first. Often a sign of manufacturing with high turnover (ie not handmade)
- Fermented with the aid of raw sugar, glucose or other sweeteners
- Fermented with the artificial aid of lactic acid (eg lactobacillus) additives or similar
- Mould culture agents sprayed on the salami skin artificially.
- Mould inhibitors also used, but within the salami mixture itself. Potassium sorbate is an example
- Colour additives used, which can cover the minimal curing time and lack of real spices used during manufacture. These can include yellow and red pigment.
- Salami and sausages that lack texture when you cut it open. This can indicate over processing, lesser quality cuts of meat, use of machinery when mixing (not handmade), use of glucose and over use of water
- Use of additional sauces as the flavouring (which usually contains its own additives, glucose, preservatives etc)
- When cooked, sausages shrink and wrinkle a lot
- Lacks flavour, artificial aroma, rubber-like texture, consumed in smaller amounts (snack food)
Parents: Because of the high additive and preservative ingredients as well as sugars including glucose, many products - especially sausages, are commonly treated as snack food. There is much research regarding cured meats especially, because they can contain the aforementioned curing and preservative agents (as parents ourselves, online research regarding sodium nitrite intoxication and teenagers is concerning).