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살루미 하우스란 이름으로 로맨틱한 스토리를 만들어낼 수도 있지만, 사실 저희 Salumi House의 시작은 한국에서 구하기 어려운 특정 음식을 그리워하는 마음에서 시작되었습니다.

저희는 부부 팀, 재철과 리아입니다.

재철은 오래전 호주로 이주하여 12년 동안 그곳의 햇살과 훌륭한 음식을 즐겼습니다. 그는 다양한 문화가 공존하는 호주에서 제공하는 식재료와 또 그런 재료들을 쉽게 구할 수 있는 편리함을 경험했습니다. 아시아와 지리적으로 가깝고 영국과 문화적으로 연결되어 있는 호주는 또한 대륙 유럽, 특히 이탈리아와 깊은 관계를 맺고 있습니다.

리아는 호주에서 태어났고, 유럽과 아시아 혈통을 가진 다문화 가정 출신입니다. 그녀는 이탈리아 및 아시아문화권의 호주인들과 함께 자라며 요리와 식재료를 배웠습니다. 리아는 친구들의 집을 방문하며, 그들의 부모님과 조부모님(Nona와 Nono)께서 계절마다 신선한 소세지, 살루미, 홈메이드 와인과 그라파, 홈메이드 살라미를 준비하는 모습을 보며 자랐습니다.

실제로, 가족의 집에 걸려 있던 살루미와 음식 만들기에 참여했던 즐거운 기억들이 리아가 오랜 세월 후 다시 신선한 살라미를 만들게 된 계기였습니다.

재철 또한 호주에서 먹었던 살라미와 소시지를 생각나, 한국 가족이 진짜 델리 미트를 경험할 수 있기를 원했습니다. 

저희 제품이 한국에서 제공되는 다른 제품과 얼마나 다른지를 알기에, 직접 확인해 보시기를 권해드립니다. 

건강하고 맛있는 홈메이드 제품입니다.

We could create a romanticised story about how Salumi House came to be, but the simple fact is we started because we were homesick for certain foods that are incredibly difficult to source in Korea.

We are a husband and wife duo named JaeChul and Leah.

JaeChul had moved to Australia many years ago and spent 12 years enjoying the sunshine and amazing food on offer. He experienced not just the dishes itself, but the ingredients a multicultural country like Australia can easily provide and the ease of obtaining such items.  Although geographically close to Asia and culturally tied with the UK, Australia also has a deep connection to Continental Europe, in particular - Italy. 

Leah was born in Australia, herself being from a multicultural family (Europe and Asia). She grew up with a large Italian and southeast Asian social network which heavily inspired her approach to preparing her own dishes. Leah grew up visiting friends homes, whose parents and grandparents (Nona's and Nono's) would seasonally prepare fresh sausages, slabs of salumi, homemade wine and grappa and homemade salami.  In fact, it was the memory of the salumi hanging in the front of family homes and the joy of being part of the communal process herself that led Leah to start making fresh salami again after many years. JaeChul, too, missed the salami and sausages found in Australia,  wanting his family in Korea to be able to try real deli meats.

Knowing  just how different ours are compared with others offered in Korea, we extend an invitation to you to see for yourself.

Healthy, natural, homemade and delicious

Our 
Story

우리의
이야기

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간단한 재료들로
​잘 만듭니다

Simple ingredients,
used well

Artisanal 살라미는 오랜 전통의 결과물입니다. 전통적인 방법으로 염장된 고기를 발효시키고 건조하여 제조된 수가공제품으로 적은 양이 생산됩니다.

Artisanal 살라미에는 창의성, 열정, 공감이 있읍니다. 옛날 시골 장터에 대해 잠시 생각해 볼까요? 모든 상인이 손수 시간과 정성으로 직접 만든 물건을 팔았습니다. 이러한 장인정신이 중요합니다. 전통적으로 살라미를 만들면 지속적으로 개선하고 향상시킬 수 있다는 장점이 있습니다. 복잡하고 미묘한 맛의 차이를 조율하여 양질의 깊은 맛과 유산균을 만들어냅니다. Artisanal 살라미는 수제 살라미로서‘독특한 모양’,’고유의 질감’, ​​첫 입에 깃든 ‘깊은 향’ 등을 느낄 수 있습니다. ‘살루미하우스’에는 장인 정신이 있습니다.

What is artisanal salami? It is an homage to old traditions: traditionally crafted cured meats, fermented and dried by hand in small batches with little or no reliance on machinery. Artisan-made salami involves creativity, passion and community. Think about your local farmers market for a second, imagine all the vendors, each selling their personal something that they created by hand, the time and effort, and the attention to detail that went into making something this special. This is artisanal. A benefit of crafting artisanal salami is that you can refine and enhance your product constantly. You are able to provide a deeper level of quality control to the process and incorporate those subtle, complex flavours to make an delicious salami or cut of salume. Characteristics of an artisanal salami do not only include the robust taste, but also the unique shape of each hand-tied salame and texture unique to each product the deep aroma locked in beneath that first bite.

Salumi House is artisanal.

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