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Salumi House 제품 관리 안내
Looking after Your Salumi House Products
살라미는 적정온도보다 낮은 온도에 보관하면 건조해집니다. 가정용 냉장보관의 경우 제조시의 숙성-건조보다 건조 속도가 빠릅니다. 장기간 보관하는 경우 아래의 보관방법을 참조하세요
살라미를 냉장고에 보관할 경우 생고기나 김치, 기타 발효 식품과 떨어진 공간에 보관하고 건조함을 유지해주세요. 살라미도 치즈와같이 자연숙성균(보통은 하얀색)이 생성되었고 살라미를 보호하는 역할을 합니다. 그러나 다른 유산균제품과 같이 두면 보관 기간이 짧아집니다.
- 살라미나 소세지는 종이포장지나 나무상자로 1차포장된후 택배박스로 배송됩니다. 냉장 보관시 1차 포장상태로 보관이 가능하지만 가장 좋은 방법은 아닙니다.살라미의 보관은 통풍이 가능해야합니다. 당사는 자체적으로 제작한 천연 밀랍 커버(왁스랩)를 보관용으로 사용합니다(젶품 뒷면의 설명 참조).
종이로 포장된 살라미를 보관시에는 꼭 포장을 살짝 열어서 통풍이 되게 합니다. 살라미를 필요한 만큼 썰어서 사용 후 다시 포장하여 냉장고에 보관하면 일반적으로 몇 주 동안 보관이 가능합니다. 좋은 살라미는 각 종류마다의 고유한 천연 흙과 같은 숙성향이 납니다. 그러나 보관중 숙성균이 변질되면 썩은 고기 냄새가 나기 시작하고 상했을 확률이 있습니다.
- 살라미는 습도와 온도가 높으면 상하기 쉽습니다. 진공포장되어 저온배송으로 도착한 살루미는 냉장보관하시고, 개봉 후 남은 부분은 밀폐용기에 싸서 냉장보관하고 3일 이내에 드시길 권장합니다.
- 진공 포장의 냉동된 소세지는 도착 후 바로 냉장 보관해야 합니다. 냉장고에 보관하면 최대 5일, 냉동실에 보관하면 최대 4개월까지 보관할 수 있습니다. 냉동된 소세지는 꼭 해동 후 요리해주세요.(냉장실에서 해동하셔도 좋습니다).
밀랍과 소나무의 송진이 포함된 왁스랩은 나쁜 박테리아의 성장을 억제하고 살라미의 숙성에 필요한 통풍효과가있습니다(매우 중요).
Salumi, if kept at a colder temperature, will continue to dry out. However the drying will be at a much faster rate than when we create and age each piece. Therefore, if keeping longer term, there are a few steps you can take to maintain quality.
For ease, keep salumi refrigerated in a dry section of the fridge, away from raw meat and other fermented foods like kimchi. As salami has natural bacteria like cheese, it protects products from other outer bacteria. However, keeping salami with other fermented food can cause reduce time for keeping it in fridge.
- When delivered to you, whole salami and full pork cuts are either wrapped in wax paper or boxed. You can keep this salumi in the original packaging when refrigerating, although this in our opinion is not the best way to store salami at home (see Beeswax Wraps information below)
Once removed from original packaging, loosely wrap your salumi, slice what is needed and then re-wrap and place back in fridge. It can keep this way for a few weeks. Salami has a natural earthy odor unique to each type. This is fine. However a rancid meat smell is not good and the item has spoiled. High humidity/moisture is not good for your cured salami.
- Salumi that has arrived vacuum packed should be refrigerated and eaten once opened. Remaining portions should be wrapped in an airtight container, refrigerated and consumed within 3 days.
- Sausages are vacuum packed and should be immediately chilled when delivered to you. They can be kept in your fridge for up to 5 days or stored in your freezer section for up to 4 months.
Defrost (preferably in fridge overnight) before cooking or reheating.
We created our own natural food-safe Beeswax Cloth Food Wraps for storing cured salami. With the inclusion of beeswax and pine rosin, our wraps help inhibit bad bacterial growth and allow the salumi to breathe in a drier environment.